Expo's

Expo Calcutta

In juni zal mijn werk voor het eerst te zien zijn in India. Ik heb hier speciaal werk voor gemaakt. Dit keer zonder mijn vertrouwde structuurpasta daar de schilderijen van het frame zijn gehaald om opgerold te kunnen worden om per koker te worden vervoerd (door het oprollen zou de structuurpasta gaan barsten). In totaal heb ik vijf werken opgestuurd en deze worden daar door ‘inlijstmannetjes’ weer op spielatten gezet en voorzien van lijst.

12814228_1227362893958594_1697289401928454655_n kopie


Comments

Expostie Global Art

affoktgavzwkl
Van 3 t/m 25 oktober heb ik mijn eerste expositie in België samen met een tiental andere kunstenaars. Ik heb hier speciaal nieuw werk voor gemaakt en daarnaast laat ik ook ouder werk zien. Deze galerie staat bekend om haar grote diversiteit qua aanbod en wordt gerund door kunstenaars. Je betaalt als kunstenaar een jaarlijks lidmaatschap en hebt zelf zeggenschap over wanneer je wilt exposeren. Daarnaast hoeft je geen provisie af te dragen. Erg mooi geregeld! De opening vindt plaats op 4 oktober om 14:00 uur.
Comments

Expo verlengd

De expositie van de drie H’s is verlengd tot 2 januari. De locatie is het souterrain van het restaurant De Sushi Lounge in Den Bosch. Ik zal daar ouder en recenter werk tentoonstellen. Locatie: Sushi Lounge annex wine bar Versus, Korte Putstraat 4, 5211 KP Den Bosch. Openingstijden: iedere dag van 16-20:00 u.
Art Expo Opening kopie
Comments

Expo 3 H's in Den Bosch

Van 23 november tot en met 11 december vindt de eerste expositie van de drie H’s plaats! Ben erg benieuwd hoe onze werken combineren in één ruimte. De locatie is het souterrain van de Sushi Lounge annex wine bar Versus in Den Bosch. Ik zal daar ouder en recenter werk tentoonstellen. De opening vindt plaats op zondag 23 november vanaf 16:00 uur. Zie flyers voor meer info.

Den Bosch 3H's kopie
Comments