2015

Expostie Global Art

affoktgavzwkl
Van 3 t/m 25 oktober heb ik mijn eerste expositie in België samen met een tiental andere kunstenaars. Ik heb hier speciaal nieuw werk voor gemaakt en daarnaast laat ik ook ouder werk zien. Deze galerie staat bekend om haar grote diversiteit qua aanbod en wordt gerund door kunstenaars. Je betaalt als kunstenaar een jaarlijks lidmaatschap en hebt zelf zeggenschap over wanneer je wilt exposeren. Daarnaast hoeft je geen provisie af te dragen. Erg mooi geregeld! De opening vindt plaats op 4 oktober om 14:00 uur.
Comments

Kunst in uitvoering Eersel

Poster 1
Dit jaar die ik voor het eerst mee met Kunst in uitvoering in Eersel. ik sta samen met kunstvrienden Joost Verhagen en Peter Hendriks in de kiosk te werken. Plaats: Eersel op de markt. Datum: 26 juli. Openingstijden voor publiek 12-17:00 u.
Comments

Weer 'Kunst Natuurlijk' in Arcen

11059877_1004948892871547_8127225670548515468_n kopie
Ook dit jaar weer ben ik aan ’t flow-en in Arcen bij het kasteel. Dit keer doe ik alleen zaterdag 18 juli mee. Vorig jaar heb ik intens genoten van dit evenement. Het waren twee dagen dat alles op zijn plek leek te vallen. Twee dagen dat ik in de flow zat en precies op de juiste plek, op de juiste tijd was. Openingstijden: 10-18:00 uur. Voor meer info: kasteeltuinen.
Comments

Piushaven kunst & klassiek

piushaven

Zondag 28 juni ga ik demonstreren op het Piushaven kunst & klassiek evenement. Er wordt beeldende kunst tentoongesteld en gepresenteerd door de kunstenaars zelf en tegelijkertijd wordt er klassieke muziek maar ook jazz en gipsy gespeeld op pontons op het water. Hier het muzikale programma: piushaven muziek. Het evenement vindt plaats van 11-17:30 u. Adres: Havendijk 75 in Tilburg. Verdere info: Piushaven.
Comments

Buitenschilderdag 31 mei afgelast!!!

Op zondag 31 mei zou ik demonstraties Flowpainting gaan geven op de Buitenschilderdag in Nuenen maar dat gaat niet door. Op het laatste moment is dit evenement afgelast. Naar ik heb vernomen door het op het laatste moment niet toekennen van subsidie.
Hieronder een foto van Yessie, gebiologeerd door de stromende kleuren. Later heb ik het schilderijtje bij haar afgeleverd.

foto
Comments

Purnima in vloeiend blauw

DSC00373 kopie

Gemaakt met Artisan water vermengbare olieverf en Artist olieverf. Het blauw en rood is in glacislagen opgezet waarbij de verf is verdund met lijnzaadolie. Dit zorgt voor diepte en verbindt de ‘losse’ delen. Tussen iedere laag zit ongeveer veertien dagen droogtijd.
Comments

Bring Home the Flow

Afgelopen donderdag en de woensdag daarvoor (4&12-3) gaf ik in Bladel, het dorp waar ik opgegroeid ben, een workshop Flowpainting. Ja the flow verspreidt zich als een olievlek uit over de Kempische hei. Maar het betreft hier watervermengbare olieverf die zeer goed uit te wassen is met groene zeep! De locatie is het KBO in cultureel centrum Den Herd. Helaas beschikken zij niet over een creatieve ruimte en was het een beetje improviseren. Het stemt mij droevig dat een grote gemeente als Bladel niet over een creatieve ruimte beschikt voor haar inwoners. Weer een teken dat beleidsmakers niet zijn doordrongen van het belang van creativiteit voor de mens. In het rad van produceren en consumeren wordt de ziel nog steeds buitenspel gezet.

20150305_120635 kopie

20150305_115142 kopie
Comments