2014

Expo verlengd

De expositie van de drie H’s is verlengd tot 2 januari. De locatie is het souterrain van het restaurant De Sushi Lounge in Den Bosch. Ik zal daar ouder en recenter werk tentoonstellen. Locatie: Sushi Lounge annex wine bar Versus, Korte Putstraat 4, 5211 KP Den Bosch. Openingstijden: iedere dag van 16-20:00 u.
Art Expo Opening kopie
Comments

Expo 3 H's in Den Bosch

Van 23 november tot en met 11 december vindt de eerste expositie van de drie H’s plaats! Ben erg benieuwd hoe onze werken combineren in één ruimte. De locatie is het souterrain van de Sushi Lounge annex wine bar Versus in Den Bosch. Ik zal daar ouder en recenter werk tentoonstellen. De opening vindt plaats op zondag 23 november vanaf 16:00 uur. Zie flyers voor meer info.

Den Bosch 3H's kopie
Comments

Kunstmarkt Tilburg

Op zondag 28 september sta in samen met kunstenaars Peter Hendriks en Ton Hasenaar te demonstreren op een kunstmarkt in Tilburg. Deze twee kunstenaars heb ik leren kennen in Arcen deze zomer waar we alledrie door het ’toeval’ bij elkaar waren gezet. Er was meteen een bepaalde chemie tussen ons en onze werken passen goed bij elkaar. Naast kunst is er ook muziek, theater en vindt Tilburg Culinair plaats. Het evenement is makkelijk te bereiken per trein: je loopt het station uit, steekt de weg over en na 15 meter ben je in de Nieuwlandstraat.
Tilburg 2014 kopie
Comments

Nieuw Flow Painting cadeauboekje

Samen met mijn goede vriendin Nannie van den Eijnden heb ik een cadeauboekje ontwikkeld. Het is bedoeld om aan mensen cadeau te doen die eventueel interesse zouden kunnen hebben een cursus of workshop bij mij te volgen. Het geeft een beknopt overzicht van de techniek, geeft voorbeelden van gemaakt werk en daarnaast bevat het een cadeaubon die korting geeft op mijn cursussen en workshops. Het geïllustreerde boekje telt 22 pagina’s en is 20x15 cm groot. Ken je iemand die je een creatief cadeau wilt doen, dan is dit chique boekje een aanrader! Een bestellen? Ga naar mijn home page en stuur een mailtje. Prijs €13.-, incl. porto kosten €15.-.
DSC00233
Comments

Arcen op herhaling

Op zondag 3 en in het weekend van 23 & 24 augustus ben ik weer aan het schilderen bij het kasteel van Arcen. Ik sta nog vóór de ingang dus ben ook te bezichtigen zonder dat er entree hoeft te worden betaald. Ook een groot aantal andere kunstenaars doen hun ‚ding’ bij de ingang en in de gigantische tuinen. Ik ben aanwezig van 10-18:00 u. Hier een impressie van de laatste keer (12&13 juli):
Kunst Natuurlijk 2014 Eelke 01 kopie10524253_804596426252287_6843185592631166957_o kopie
Comments

'kunst Natuurlijk !' in Arcen

Ik ben gevraagd om samen met 35 andere kunstenaars te gaan schilderen op ‚Kunst Natuurlijk !’ in het Limburgse Arcen. De locatie is de prachtige kasteeltuin van Arcen, 32 hectare aan prachtige tuinen. Ben benieuwd wat deze omgeving zal doen met mijn inspiratie op dat moment. Dit evenement vindt plaats op 12 & 13 juli op beide dagen van 10-18:00 u. De entree bedraagt 15 euro per dag. Voor meer info zie kasteeltuinen.
JUISTE FLYER 2014
Comments

Buitenschilderdag Nuenen

Op zondag 18 mei, tussen 11-17:00 uur, geef ik demonstraties Flow Painting op de Buitenschilderdag in Nuenen. Op verschillende locaties waar ook Van Gogh heeft geschilderd wordt er dan geschilderd. Voor meer info zie: Buitenschilderdag.

Foto Buitenschilderen_500x375
Comments

Laatste spook

Hier mijn laatste spook schilderij. De ondergrond bestaat uit zwarte gesso. Erg leuk om mee te werken maar wel wennen! Zeker de donkere kleuren trekken snel weg zodat het na een tijdje blind schilderen wordt. Maar ja: dan wordt het dus helemaal loslaten van controle. Op zich niks mis mee.
Voorvertoning
Comments

Demo bij Van Abbe

Op zondag 23-3 geef ik een demonstratie Flow Painting in het museum Arte Util. Dit is een gedeelte in het Van Abbe waar doorlopend allerlei verschillende exposities/experimenten/discussies plaatsvinden. De toegang voor dit gedeelte van het museum is gratis. Ik klieder daar tussen 13-17:00 u. Als je zin hebt kun je meedoen!

Comments

Expo Ton Piepers Art

Van 8 t/m 27 maart zal ik samen met kunstenaars Inge Sips en Jan Teunnissen exposeren bij galerie Ton Piepers in Weert. Het is weer een tijdje geleden dat ik heb geëxposeerd. Ben nu op zoek naar nieuwe woonruimte met voldoende atelierruimte zodat ik weer meer aan schilderen toe kom dan de laatste anderhalf jaar en ik weer meer naar buiten kan treden.

Openstelling:
Locatie Beekstraat 35, Weert
zaterdag en elke laatste koopzondag van de maand
van 13.00 tot 17.00 uur of bel 06-51988965
Locatie Louis Regoutstraat 5a, Weert op afspraak
We zijn gesloten zaterdag 1 maart 2014
We zijn geopend op de jaarlijkse paardenmarkt
op 15 maart vanaf 10 uur
Comments

Uitleen in Weert

Sinds kort heb mijn werk weer ter uitleen aangeboden aan galerie Ton Piepers in Weert. Bij hem kun je tegen gunstige voorwaarden werk lenen en tegelijkertijd wordt het leenbedrag van de koopsom afgetrokken wanneer besloten wordt tot aanschaf over te gaan. Ik ben blij dat Ton weer heeft besloten hiermee verder te gaan en kunst op een betaalbare manier aan de man te brengen. Zie voor verdere info: Molenhof

Mijn nieuwe cursussen en mini cursussen gaan weer van start. De mini cursus bestaat uit 3 lessen. De volledige uit 6. Zie voor data: cursus.
Comments